Gewijzigde visie Cederlaan

20 augustus '19

BPD heeft in samenspraak met de gemeente gekozen om de visie op het nieuwbouwplan aan de Cederlaan te wijzigen. Hierdoor hebben we helaas meer vertraging opgelopen dan we vooraf hadden ingeschat. Het goede nieuws is dat we nu een aantal belangrijke stappen hebben gemaakt om tot overeenstemming te kunnen komen met de gemeente.

Aangepast stedenbouwkundig plan

Naar aanleiding van de gewijzigde visie is ook het stedenbouwkundig ontwerp voor het nieuwbouwplan aangepast. Binnenkort wordt het aangepaste ontwerp (opnieuw) beoordeeld door de gemeente. We verwachten nog voor de jaarwisseling met de gemeente overeenstemming te hebben over de gewijzigde visie en het aangepaste ontwerp. Op het moment dat deze overeenstemming is bereikt melden we dit uiteraard via deze website.

Saneringswerkzaamheden

Vanuit de buurt hebben we vernomen dat er klachten zijn over de saneringswerkzaamheden op de locatie. We snappen dat dit erg vervelend is. De saneringswerkzaamheden worden in opdracht van Signify uitgevoerd. Ervaar je overlast van de werkzaamheden of heb je nog vragen of opmerkingen?
De projectleider van het bedrijf NTP Milieu Enschede is het eerste aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en eventuele klachten. Je kunt de projectleider bereiken via:
Telefoonnummer: +31 6 10 91 83 85
E-mail: [email protected]

Op de hoogte blijven?

Indien je bent geabonneerd op de nieuwsbrief ontvang je maandelijks een update over de nieuwsitems van die maand. Wil je deze updates ook ontvangen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief onderaan deze website.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op
Meer nieuws bekijken? Naar het nieuwsoverzicht