Locatiebezoek Drukkerijkwartier

4 oktober '22

Op dinsdag 6 en woensdag 7 september hebben wij met kleine groepjes omwonenden, in aanwezigheid van de architect, de landschapsarchitect en BPD, op de locatie van het Drukkerijkwartier afgesproken. Dit deden wij om met omwonenden het gesprek aan te gaan over het huidige plan, de wensen die er zijn, maar ook om eventuele pijnpunten te bespreken.

Waardevolle input

Onderwerpen die op de agenda stonden waren o.a. de erfafscheidingen, achterpaden en de inrichting van het openbaar gebied. Daarnaast kwam ook de verkeerssituatie van de Cederlaan aan de orde alsook de situatie in het gebied zelf. Ten aanzien van het openbaar gebied kwam ook het huidige speelterrein aan de Kreugelstraat aan de orde.

De input die wij van de omwonenden hebben verkregen is voor ons waardevol, en van grote toegevoegde waarde om het plan van het Drukkerijkwartier verder te optimaliseren.

De planning

Het ontwerp bestemmingsplan wordt in december dit jaar aangeboden aan de gemeente, waarna het bestemmingplan conform de wettelijke termijnen ter inzage wordt gelegd. Voor de volledige planning verwijzen we u door naar de pagina Planning.

Planning
  Home
  Nieuwsoverzicht